Het concept van Heerlen!

Over ons!

Welkom bij Live Piano's Heerlen

Drie dagen LIVE muziek in
hartje Heerlen.

Live Piano's Heerlen!

Wij zijn Live Piano's, een nieuwe setting in hartje Heerlen. Twee dagen per week uw nieuwe lievelingsrestaurant. Onze culinaire menukaart is met zorg bereid door onze top koks. Een perfect samenspel van smaken op uw bord. Of u nu van vis, vlees of vegetarische gerechten houdt, bij ons komen uw wensen uit.
Wijnen uit diverse streken rood, wit, rosé, mousserend. Wat u wenst, de keuze is reuze!

Op vrijdag en zaterdag een andere wijze op stap dan u normaliter gewend bent. Een avond uit begint met uitgebreid dineren en eindigt in de late uurtjes met de mooie ritmische geluiden die het leven te bieden heeft. Dit alles ook nog eens live door onze pianisten, drummers en saxofonisten. U komt zintuigen tekort...U zou willen dat u er 6 had!

Op de latere avond een cocktail, of voor de heren de King of Beers...een Budweiser van de tap. Ook hierin zijn wij als eerste in Zuid-Limburg uniek.

De muziek die u van ons kunt verwachten: Van toppers uit de jaren zeventig en tachtig tot de hits van het moment, van lekkere meezingers tot rock-‘n-roll. De meest verschillende genres komen voorbij tijdens dit swingende, uitdagende en humoristische muzikale spektakel voor jong en oud.
Dien een verzoekje in en niet veel later wordt uw nummer live gespeeld. Beleef samen met uw vrienden, vriendinnen, collega's of familie spetterende avonden en geniet van deze geweldige show.

Hopelijk tot snel! Let's Play!

Openingstijden!

  • Vrijdag 16:45 - 20:00 uur
  • Zaterdag 16:45 - 20:00 uur
  • Zondag 16:45 - 20:00 uur
Op vrijdag en zaterdag Live Muziek!
Live Piano’s is Vrijdag en Zaterdag geopend voor diner vanaf 18:00 uur.
Op alle dagen sluit onze keuken om 23:00 uur.

Vrijdags en Zaterdags transformeert onze zaak rond de klok van 22:00 uur in een uitgaansgelegenheid, waar wij samen met u tot een uurtje of 02:00 uur een feestje willen bouwen. Wilt u alleen wat komen drinken dan rekenen wij 5,00 entree per persoon. Garderobe is gratis, Membercard is gratis, Toiletgebruik is gratis.

Wij rekenen alleen per tafel af!

X