Het concept van Heerlen!

Over ons!

Welkom bij Live Piano's Heerlen

Live Piano's Heerlen!

Wij zijn Live Piano's, een nieuwe setting in hartje Heerlen. Drie dagen per week uw nieuwe lievelingsrestaurant. Onze menukaart is met zorg bereid door onze top koks. Een perfect samenspel van smaken op uw bord. Of u nu van vis, vlees of vegetarische gerechten houdt, bij ons komen uw wensen uit.
Wijnen uit diverse streken rood, wit, rosé, mousserend. Wat u wenst, de keuze is reuze!

Op vrijdag, zaterdag en zondag een andere wijze op stap dan u normaliter gewend bent. Een avond uit begint met uitgebreid dineren en eindigt in de late uurtjes met de mooie ritmische geluiden die het leven te bieden heeft. Dit alles ook nog eens live door onze pianisten, drummers en saxofonisten. U komt zintuigen tekort...U zou willen dat u er 6 had!

Op de latere avond een cocktail, of voor de heren de King of Beers...een Budweiser van de tap. Ook hierin zijn wij als eerste in Zuid-Limburg uniek.

De muziek die u van ons kunt verwachten: Van toppers uit de jaren zeventig en tachtig tot de hits van het moment, van lekkere meezingers tot rock-‘n-roll. De meest verschillende genres komen voorbij tijdens dit swingende, uitdagende en humoristische muzikale spektakel voor jong en oud.
Dien een verzoekje in en niet veel later wordt uw nummer live gespeeld. Beleef samen met uw vrienden, vriendinnen, collega's of familie spetterende avonden en geniet van deze geweldige show.

Hopelijk tot snel! Let's Play!

Openingstijden!

  • Maandag GESLOTEN
  • Dinsdag GESLOTEN
  • Woensdag GESLOTEN
  • Donderdag GESLOTEN
  • Vrijdag 17:00 - 00:00 uur
  • Zaterdag 17:00 - 00:00 uur
  • Zondag 17:00 - 23:00 uur
Op vrijdag, zaterdag en zondag Live Muziek!
Live Piano’s is van Vrijdag t/m Zondag geopend voor diner vanaf 17:00 uur.
Op alle dagen sluit onze keuken om 22:00 uur.

Vrijdags en Zaterdags transformeert onze zaak rond de klok van 22:00 uur in een uitgaansgelegenheid, waar wij samen met u tot een uurtje of 02:00 uur een feestje willen bouwen.
Entree is gratis, Garderobe is gratis, Membercard is gratis, Toiletgebruik is gratis.

Wij rekenen alleen per tafel af!

X