Ontdek onze

Menukaart

CULINAIRE MENUKAART!

Ons a la carte menu, opgebouwd uit diverse culinaire gerechten, zorgen voor een ware sensatie en beleving.
Gerechten uit diverse landen, met voornamelijk invloeden uit de Franse keuken. Mooie wijnen afgestemd op meerdere gangen... kortom een complete avond uit met eten, drank, entertainment en muziek!

Oesters Fine de Claire
½ dozijn 18 – Per stuk 3.5
frambozen vinaigrette I peper I citroen I shotje bloody Mary
Tip: Henkel Brut champagne (Piccolo 20cl) 10

Brood plankje
7
pizza broodjes I knoflook I tijm I rozemarijn I zeezout I boter

I VOORGERECHTEN I
Carpaccio van Ossenhaas
13
pijnboompitten I rode ui I kappertjes I truffelmayonaise I Parmezaanse kaas
(supplement ganzenleverkrullen + 4.5)

Tartaar van Tonijn
15
oosterse wijze I wasabi I sesam mayonaise I soya I papadum I wakame I zoetzuur

Gerookte eendenborst
14
kweepeer I rode uien compote I mosterd I sla I chip van pastinaak

Carpaccio van pompoen (vega)
12
peer I gepofte sjalot I feta I tijm I honing I gedroogde cranberry's I olijfolie

Bruschetta
9
tomaat I ui I knoflook I basilicum I balsamico

I TUSSENGERECHTEN I

Buikspek
13
krokant gebakken I oosters gelakt I radijs I biet I zoetzure komkommer, venkel en pompoen

Rilette van eendenbout
15
langzaam gegaard in ganzenvet I brioche I zuidvruchten I rozenwater kroepoek

Taartje geitenkaas (vega)
12
vijgen I rode uien compote I honing I walnoot I kleine roodlof salade I suikerspin

I SOEPEN I

Paddenstoelen soep (vega)
8
paddenstoelen I room I rode wijn I crème fraîche

Pompoen soep (vega optioneel)
8
rivierkreeft I dragon I dragon olie

I KIDS GERECHTEN I

Biefstukje
9
groentjes I frites met mayonaise I huisgemaakte appelmoes

Spaghetti bolognaise
8
op Italiaanse wijze

I HOOFDGERECHTEN I

Pepersteak van de kogel
19
stamppot bitterbal I pepersaus I rode biet I knolselderij crème I mini witlof

Wildzwijn haas
23
livar bloedworst I appel I calvados saus I stamppot bitterbal I mini witlof

Wild stoofpotje
22
langzaam gegaard I stoofpeer I cranberry’s I stamppot bitterbal I mini witlof

Ossenhaas
30
rode biet I stamppot bitterbal I mini witlof I paarse spruitblaadjes I truffeljus

Vis van de Dag
24
vers van de afslag

Surf & Turf
34
tournedos I black tiger gamba’s I stamppot bitterbal I mini witlof I kreeften jus

Gnocchi (vega)
18
paddenstoelen I truffel I room I schorseneren chips

- - - - - - - - - - -
Portie frites
4
truffel mayonaise

I NAGERECHTEN I

Tiramisu 2.0
8
lange vinger I warme espresso I mascarpone I Amaretto I cacao

Parfait
9
stilstaand bevroren ijs I ei-dooier I slagroom I noten I caramel I meringue I suikerspin

Chocolade schaaltje
9
gevuld met kaneelijs I stoofpeer I sultana rozijnen I oreo crumble I slagroom

Kaasplankje
12
4 soorten kaas I honing I druiven I kletsen brood I boter I noten

I ARRANGEMENT I

4 gerechtenmenu + glaasje prosecco
49.50 p.p.

Gerechten zijn te kiezen uit voor-tussen-soep-hoofd en nagerecht
doch slechts één per categorie met een maximum van 4!
(Uitgesloten Ossenhaas +5.00 I Surf & Turf +10.00 I Kaasplankje +5.00)

Heeft u een allergie? Geef het ons even door a.u.b.
Groepen vanaf 12 personen bieden wij graag een aangepaste menukaart aan.

X