Wat is er te doen?

Evenementen

Helaas is het event met de London Knights tot nader order gecanceld door het Covid-19 virus . We willen onze vrouwelijke gasten toch tegemoetkomen met een oplossing.

We hebben drie mogelijkheden voor jullie:

Geld teruggave van het aangekochte ticket ter waarde van €15,- (jullie betaalden € 17,50). De betaalde € 2,50 transactiekosten zijn helaas verloren gegaan aan derde partij. Hou rekening met een lange teruggave termijn van 4 tot 6 weken van betaling i.v.m. administratieve handelingen door de derde partij.

Behoud van de tickets. De tickets blijven namelijk geldig totdat het evenement weer gepland wordt, wij hebben namelijk al de London Knights geboekt en betaald. Alleen een nieuwe datum dient geprikt te worden.

Tickets ter waarde van €15,- euro kunnen bij ons worden ingeleverd tijdens een regulier diner en/of avondje uit tijdens onze diner show. Omdat we begrijpen dat de situatie zeer vervelend is en wij onze vrouwelijke gasten graag terug zien verhogen we de prijs van het ticket met € 5,- naar € 20,- waarde. Indien u het uitgeprinte ticket meeneemt verrekenen wij de € 20,- op u diner!


X